Mitä mä teen

Kun kerron tutkivani ja tekeväni taidetta lapsuusmuistoista, että käytän lähtökohtina ja "malleina" vanhoja esineitä, ihmisiä ja paikkoja, kaikki tajuavat mitä teen. Tuntu kivalta kaiken abstraktin, intuitiivisen, mielenmaisemallisten teemojen ja teosten jälkeen olla niin ymmärrettävä ja selkeä.

yksityiskohta maalauksesta ( akryyli/öljy kankaalle )- work in progress

Minä kolmevuotiaanan kotipihalla, "viikonpäivätalojen" pihassa, tehtaan varjossa

yksityiskohta maalauksesta ( akryyli/öljy kankaalle )- work in progress

Vaikka tämä se vasta mielenmaisemallista onkin. Yhtäkkiä olen matkalla, joka luotaa johonkin alkuperäiseen ja syvään. Josta kumpuaa valtavasti materiaalia, tulkintoja ja työskentelyyn tekniikoita. Ensimmäistä kertaa on pakko kirjoittaa ideoista, jotta pysyn jotenkin perässä. Samaan aikaan työskentely on hitaampaa, keskittynyttä ja pohtivaa. Tuntuu, että elämä tarjoilee muutaman synkän vuoden jälkeen todellisia herkkupaloja ja syvää nautintoa.

...

I am examining early childhood memories in my art work. It is an easy subject to comprehend but at the same time  as intuitive and abstract as my previous projects. Working is not easy but it is peaceful and yet intensive. I enjoy the calmness and peace of mind in my art and life.


Comments

Popular Posts