Nähdään taas, Rauma!

 Residenssi oli Vanhan Rauman sydämessä. Yläkerran ikkunoista näkyvät kirkon ja vanhan paloaseman tornit, Vanhan Rauman katot, auringonlaskut sekä Vanhan kirkon rauniot ja Kalatori. Minulle residenssi oli täydellinen. Saatoin kulkea lapsuuden paikoissa ja kirjoittaa paikan ja paluun nostalgiasta. Näyttelyn ripustuksessa sain apua ja näyttelyn valvonta sujui hyvin, koska majoitus oli valmiina. 

Residenssi on toimiva ja mukava. Sain apua, kun sitä tarvitsin ja sain vinkkejä ja yhteystietoja projektiini liittyen. Raumars -linkistä löydät tietoa residenssistä ja sen toiminnasta.

Varsinaista ateljeeta residenssissä ei ole, mutta minä en sitä tarvinnutkaan. Taidetyö, jota tein vain vähän, oli materiaalikokeiluja vesivärein, öljypastellein ja guassein sekä "kirjontaa". Kirjoitin neulan ja langan kanssa muistiinpanoja ja päiväkirjanomaisia merkintöjä. Muistista on kyse kaiken kaikkiaan.  





Vesiväri-, öljypastelli- ja guassikokeiluja kartongille, 50x70cm.

Päiväkirjamerkintöjä. Kirjonta ja vesiväri lakanalle.

Muistiinpanoja. Kirjonta lakanalle.

Muistamiseen ja nostalgiaan liittyvät nuo lakanoille kirjaillut jutut. Intuitiiviset kartongille tehdyt kokeilut vievät iholle ja lihallisuuteen. Ne liittyvät todennäköisesti tuleviin teoksiini.

Kiitos Raumars ja Rauma, olette ihanat💝

Comments

Popular Posts